lördag 1 januari 2011

Första gången på länge som jag firade nyår hemma utan alkohol. Kändes ganska skönt trots att jag dock gärna velat träffa anna och Zandra. Men jag kan lova att det va tur att jag va hemma. Stella blev jätte rädd vid tolvslaget och hoppade upp i min säng och kurrade ihop sig i min famn. Stackars liten.

Jag vet att 2011 kommer vara ett mycket bättre år. För sämre än 2010 kan det bara inte bli. Det som va positivt med 2010 va att jag sa upp mig från nazar, det hemskaste företaget på jorden!! Det andra positiva va att jag fick min Stella. Som ni hör 2011 kan bara bli bättre :)

Skriver inte så ofta just nu pga valpis. Det är ganska intensivt just nu kan jag lova. Jag springer upp och ner för trapporna för att lära henne att bli rums ren. Håller tummarna!!

Om en vecka börjar mitt nya liv, ska bli sjukt spännande och se hur jag kommer reagera. Men jag måste klara det om allt ska kunna gå så smidigt som möjligt.

1 kommentar:

Zandra sa...

Ja det var synd. Men det kommer fler tillfällen.

Bambam är också jätte rädd. Men det bästa man kan göra när dem smäller är att leka med hunden få den att tänka på annat :)

Du kommer klara det galant det nya livet :)

Ja Nazar är bajs!

Saknar dig!

Puss